ΑΕΚ: Παρελθόν ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν βρήκε κοινή «γραμμή πλεύσης» με τη διοίκηση της ΑΕΚ και θα μείνει ελεύθερος από την «Ένωση» στο τέλος του μήνα

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Βασιλαντωνόπουλος

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, καθώς δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Το θέμα του 29χρονου δεξιού μπακ παρέμενε ανοικτό καθώς εκκρεμούσε μια τελευταία συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο ήταν να αποχωρήσει.

Τελικώς ο Βασιλαντωνόπουλος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με την «Ένωση» και μένει ελεύθερος, καθώς επιθυμεί να βρει ομάδα στην οποία θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε ήταν κάτι που στην ΑΕΚ δεν θα ήταν εύκολο από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού δεξιού μπακ, ενώ υπάρχουν και οι Νταντσένκο και Μπακάκης στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Ο Βασιλαντωνόπουλος αποχωρεί από την ΑΕΚ έπειτα από έξι χρόνια, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ, καθώς τις περισσότερες σεζόν αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.