«Θηρίο» ο Ποντένσε - Ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό του

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει αφήσει πλέον πίσω του έναν σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον β' γύρο και εδώ και δύο μήνες είναι 100% έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό!

«Θηρίο» ο Ποντένσε - Ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό του

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το φυσάει και δεν κρυώνει. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ένα δικό της παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες της, προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού και αυτό που έχει περάσει στα... ψιλά είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έχει περάσει από εξετάσεις στο Λονδίνο και το σημαντικό είναι ότι τις πέρασε με 100% επιτυχία.

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή ο νεαρός Πορτογαλός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από τον Γενάρη εώς τον Μάιο με έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Συγκεκριμένα από τις 31 Ιανουαρίου εώς τις 5 Μαϊου είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ξεπέρασε όμως στο 100% το πρόβλημά του και επέστρεψε στις προπονήσεις της Σπόρτινγκ, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και στην αποστολή του τελευταίου της αγώνα με την Μαρίτιμο για το πρωτάθλημα στις 13 Μαϊου.

Κατά συνέπεια, ο Ποντένσε είναι έτοιμος – αν όλα πάνε καλά και υπογράψει στον Ολυμπιακό – να πάρει φανέλα βασικού με το “καλημέρα”! Έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον β' γύρο της σεζόν και πλέον είναι σε θέση να μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.