Ολυμπιακός: Ακόμη ένας λόγος που δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κώστα Μανωλά

Δεν είναι μόνο οικονομικός ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει τώρα η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Στη μέση υπάρχει και ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ολυμπιακός: Ακόμη ένας λόγος που δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κώστα Μανωλά

Ο Ολυμπιακός έσπευσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/6) να βάλει ένα τέλος στην έντονη φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες μέρες περί πιθανής επιστροφής του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι.

Αν έβλεπε κάποιος ρεαλιστικά το θέμα, θα αντιλαμβανόταν εξ αρχής ότι με τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν, δεν μπορούσε να γίνει καμία μεταγραφή Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Από τη μία η Νάπολι που τον κοστολογεί 25-30 εκατομμύρια. Από την άλλη ο διεθνής στόπερ που έχει συμβόλαιο έως το 2024 με ετήσιο μισθό 4 εκατομμύρια ευρώ.

Και υπάρχει και μία τρίτη πληροφορία στην οποία δεν δόθηκε ιδιαίτερη βάση. Ο λόγος έχει να κάνει με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Πολλά είχαν ακουστεί για το αν ο νέος τεχνικός της Νάπολι τον θέλει την επόμενη σεζόν στο ρόστερ ή όχι. Είχε γραφτεί μέχρι και το ότι υπάρχει μία ψύχρανση στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Αυτό που πληροφορηθήκαμε από τον ιταλικό νότο ήταν ότι ο Σπαλέτι ήταν απόλυτος ως προς το θέμα της παραμονής του Μανωλά στη Νάπολι. Λίγο ήθελε να βάλει και «βέτο», ώστε να μην φύγει ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού από τους «παρτενοπέι».

Να λοιπόν που τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Μανωλάς θα ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα. Αυτό είναι κάτι χιλιογραμμένο και χιλιοειπωμένο ακόμα και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, όμως, έχει ακόμα μέλλον στο εξωτερικό κα μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως αυτό της Νάπολι.