Ολυμπιακός: Η άφιξη του Ελ Αραμπί και η εξτρά άδεια

Η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται στην Αθήνα, όμως, έχει εξασφαλίσει κάποιες ημέρες εξτρά άδεια.

Ολυμπιακός: Η άφιξη του Ελ Αραμπί και η εξτρά άδεια

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρεθούν ξανά στον Ρέντη, αφού για τότε έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση.

Σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστών των "ερυθρόλευκων" επιστρέφουν στη χώρα μας και ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά. Ήδη στη χώρα μας είναι ο Κένι Λαλά και ο Γιαν Εμβιλά. Αμφότεροι έχουν έρθει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Όπως γράφει το ΦΩΣ στο φύλλο της Δευτέρας στην Αθήνα βρίσκεται και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός την πρώτη χρονιά αποκτήθηκε στο τέλος της προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων", ενώ πέρσι η μία σεζόν διαδέχτηκε την άλλη.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι στην Αθήνα και μάλιστα την Κυριακή έγινε αντικείμενο λατρείας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου βρέθηκε μαζί με τον Γιαν Εμβιλά. Την Τετάρτη ο Μαροκινός επιθετικός δεν θα βρίσκεται στον Ρέντη, διότι έχει πάρει κάποιες μέρες εξτρά άδεια. Ο λόγος έχει να κάνει με μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μύτη και γι' αυτό το λόγο πήρε εξτρά άδεια από τον Πορτογάλο κόουτς.