Ολυμπιακός: Οι πρώτες ημέρες του Τικίνιο στον Ρέντη και πότε θα είναι έτοιμος

Ο Τικίνιο Σοάρες έχει ήδη πιάσει δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Πότε αναμένεται να είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες ημέρες του Τικίνιο στον Ρέντη και πότε θα είναι έτοιμος

Την Τετάρτη (16/6) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως, εδώ και κάποιες ημέρες στη χώρα μας βρίσκεται ο Τικίνιο Σοάρες. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος έφτασε στην πατρίδα μας την περασμένη Τετάρτη και την Πέμπτη (10/6) πήγε για πρώτη φορά στον Ρέντη.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε την πρώτη του επαφή με τις εγκαταστάσεις της ομάδας του Πειραιά και έπιασε δουλειά προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Τικίνιο Σοάρες έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 12 Δεκεμβρίου. Όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με τοπική ομάδα της Βραζιλίας, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να γυμνάζεται σε υψηλό επίπεδο.

Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να παίξει επίσημο παιχνίδι σε ένα μήνα. Θα έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπορεί να μπαίνει σε ματς. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι ο Τικίνιο είναι τιμωρημένος για τα ευρωπαϊκά ματς και θα χάσει και το πρώτο του γ' προκριματικού γύρου. Επομένως μπορεί με την άνεση του να ετοιμαστεί και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σε αυτές τις πρώτες του ημέρες φυσικά και δεν μπορεί να κριθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας. Το σίγουρο είναι ότι έχει δείξει πως πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επαγγελματία με διάθεση για σκληρή δουλειά. Παράλληλα με τη δουλειά ο Τικίνιο βρίσκεται και σε αναζήτηση σπιτιού στα νότια προάστια της Αθήνας για να εγκατασταθεί μόνιμα. Προς το παρόν ο Βραζιλιάνος έχει καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.