Και μετά τον Ποντένσε, τι; Το χοντρό παζάρι για Γουίλιαν

Ο «σβούρας» βρίσκεται στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός στα τηλέφωνα για τον χαφ που θέλει διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς

Και μετά τον Ποντένσε, τι; Το χοντρό παζάρι για Γουίλιαν

Αποτελεί τον διακαή πόθο του τεχνικού του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και παράλληλα μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, τον ποδοσφαιριστή που όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ επιδιώκει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τη Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη, οι Βραζιλιάνοι παραδέχονται ότι γίνεται χοντρό παζάρι ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Φλαμένγκο, η οποία συνεχίζει να «κλοτσάει». Είπαμε, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αλλά ο Ολυμπιακός παλεύει γι' αυτήν.

Χθες όλη μέρα, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ήταν πάνω από τα τηλέφωνα με σκοπό να βγάλουν μια άκρη με τη Φλαμένγκο, που παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να βγάζει μια εικόνα προς τα έξω ότι «ο Γουίλιαν δεν πωλείται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες προσπαθούν να πάρουν με κανονική μεταγραφή τον Γουίλιαν. Λέγεται ότι η Φλαμένγκο δεν πέφτει κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με άλλες πηγές στη Βραζιλία, μπορεί να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις της γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.