ΑΕΚ: Επιστροφή Σιμόες για εξετάσεις

Η αποκατάστασή του Αντρέ Σιμόες στην Πορτογαλία εξελίσσεται ομαλά και από Δευτέρα (14/6) θα έρθει στην Ελλάδα.

ΑΕΚ: Επιστροφή Σιμόες για εξετάσεις

Ο Αντρέ Σιμόες είχε υποβληθεί στις 13/4 σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του δεξιού αστραγάλου. Πρόκειται για παρόμοιο τραυματισμό με εκείνον του Κώστα Γαλανόπουλου, κάτι που δεν θα επιτρέψει στον 31χρονο Πορτογάλο μέσο να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η αποκατάστασή του στην Πορτογαλία πάντως εξελίσσεται ομαλά και από Δευτέρα ο Σιμόες θα έρθει στην Ελλάδα για να εξεταστεί η εξέλιξη της κατάστασής του. Ο Πορτογάλος χαφ θα μείνει για μερικές ημέρες στην Αθήνα και το σχέδιο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει την αποθεραπεία του εκεί, καθώς για ακόμα έναν μήνα δεν θα μπορεί να πραγματοποιεί τρέξιμο. Συνεπώς μετά την προετοιμασία της ΑΕΚ θα περιμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Σιμόες να αισθάνεται ήδη καλύτερα, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ το πλάνο για την επιστροφή του στη δράση τη δεδομένη στιγμή θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάπου μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις.