Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με Κασάμι και Ντελ Καστίγιο

Έως και την Τετάρτη (16/6) που είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται να προκύψουν δύο αφίξεις (Κασάμι, Ντελ Καστίγιο).

Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με Κασάμι και Ντελ Καστίγιο

Έντονος «καπνός» παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων (ασχέτως αν δεν έχουν έρθει ακόμη προτάσεις για Σα και Καμαρά, κάτι που αναμένεται να συμβεί), όσο και σε επίπεδο αγορών.

Οι παίκτες που δείχνουν αυτή τη στιγμή πιο κοντά από κάθε άλλον για να φορέσουν τα ερυθρόλευκα είναι οι Παϊτίμ Κασάμι και Ρομέν Ντελ Καστίγιο.

Από μέρα σε μέρα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, αν και για τον Ντελ Καστίγιο όλα είναι συμφωνημένα και αυτό που απομένει είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει το τελικό «οκ», ώστε ο παίκτης να πακετάρει τα πράγματά του από το Ρεν και να τα φέρει μαζί του στην Ελλάδα.

Όσο για τον Κασάμι; Είναι πολύ πιθανό η τρίτη να είναι και η... φαρμακερή για τον Ελβετό χαφ, το όνομα του οποίου είχε πέσει στο τραπέζι και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια.

Από βδομάδα (αν όχι από την Κυριακή, 13/6 για τον Κασάμι) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Να θυμίσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώνονται την Τετάρτη (16/6) στον Ρέντη για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και είναι πολύ πιθανό εκτός από τον Τικίνιο (κάνει ατομικές προπονήσεις ήδη στον Ρέντη) να εμφανιστούν και άλλοι «νεοσύλλεκτοι», με τους Κασάμι και Ντελ Καστίγιο να είναι σε πρώτο πλάνο.

Όσο για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις έως την Τετάρτη (16/6); Φαντάζει κομματάκι δύσκολο, παρότι η «καραμπόλα» Ρουί Πατρίτσιο, Ρόμα, Γουλβς και Σα δείχνει να κινείται γρήγορα. Ελάχιστη σημασία όμως έχει το «πότε» θα γίνει η «καραμπόλα» και αυτό που είναι άξιο να απαντηθεί είναι το αν θα γίνει το συγκεκριμένο «ντόμινο». Όλα δείχνουν ότι θα γίνει...

*** Η ΠΑΕ ως πάγια τακτική της δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει το παραμικρό.