Ολυμπιακός: Σημάδι παραμονής από τον Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του με τον Ολυμπιακό γι' ακόμα ένα χρόνο. Πήγε στον Ρέντη για προπόνηση.

Ολυμπιακός: Σημάδι παραμονής από τον Αβραάμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι θέλει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Τον θέλει ως ποδοσφαιριστή και όχι απλά να έχει έναν ρόλο στα αποδυτήρια. Βέβαια αυτή είναι μία απόφαση που θα την πάρει ο ίδιος ο παίκτης και ανάλογα πως αισθάνεται τις δυνάμεις του.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να κάθεται και να μην μπορεί να προσφέρει. Θέλει όταν του ζητηθεί να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Ο 36χρονος στόπερ, όπως γράφει το ΦΩΣ στο φύλλο του Σαββάτου, πηγαίνει στον Ρέντη για προπόνηση μία εβδομάδα πριν την πρώτη προπόνηση. Από την Πέμπτη μαζί με τον Τικίνιο έχει ξεκινήσει και αυτός ατομικό πρόγραμμα.

Είναι και αυτό ένα σημάδι για την απόφαση που έχει πάρει για το μέλλον του. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά το γεγονός ότι ξεκίνησε προπονήσεις νωρίτερα δείχνει την πρόθεση του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εάν πράγματι αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του χρόνου τέτοια εποχή τότε θα το κάνει στα 37 του χρόνια. Ο Αβραάμ έχει πιάσει δουλειά και θέλει να είναι σε καλή κατάσταση με την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.