Κρμέντσικ: «Πέρασα όμορφα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα επιστρέψω Τσεχία...»

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει στην Τσεχία, φεύγοντας τελικά από τον ΠΑΟΚ παρά την αρχική εκτίμηση ότι θα έμενε στην Τούμπα.

Κρμέντσικ: «Πέρασα όμορφα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα επιστρέψω Τσεχία...»

Εκτός απροόπτου διαζύγιο θα υπάρξει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μίχαελ Κρμέντσικ, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμία του όχι μόνο δεν είναι να γυρίσει στην Μπριζ όπου ανήκει, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεχία. Και με τη... βούλα ουσιαστικά βρίσκεται σε αναζήτηση φορ ο «Δικέφαλος».

Το όνομα του Κρμέντσικ συνδέθηκε με τις Σλάβια και Σπάρτα Πράγας, με τα τσεχικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι θα καταλήξει σε μία από τις δύο ομάδες.

Μάλιστα, φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του πρώην πλέον επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε τα εξής:

Για την Μπριζ: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία»

Για την Σλάβια και την Σπάρτα: «Έχω συνδεθεί και με τις δύο ομάδες, αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Για τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι’ αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου, αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο. Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».