Η Γαλατασαράι δεν ενεργοποίησε την οψιόν για Ονιεκούρου

Έληξε η προθεσμία που είχε η Γαλατασαράι να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και να κάνει δικό της τον Χένρι Ονιεκούρου.

Η Γαλατασαράι δεν ενεργοποίησε την οψιόν για Ονιεκούρου

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου κοσμεί καθημερινά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και είναι ένας από τους εξτρέμ που απασχολεί την ομάδα του Πειραιά. Ο Νιγηριανός βρίσκεται από πέρσι πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Η Γαλατασαράι είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού από τη Μονακό. Στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες είχε μπει μία οψιόν αγοράς ύψους 4,3 εκατ. ευρώ. Οι Τούρκοι είχαν δικαίωμα να ενεργοποιήσουν αυτή την οψιόν έως τις 11 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν έγινε από την πλευρά της Γαλατά.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να επιστρέψει στη Μονακό στην οποία και ανήκει και εκείνη θα αποφασίσει για το μέλλον του τι θα γίνει. Τα τουρκικά Μέσα, ωστόσο στα ρεπορτάζ που φιλοξενούν σήμερα (12/6) για το θέμα του Χένρι Ονιεκούρου τονίζουν ότι η Γαλατασαράι έχει έρθει σε επαφή με τη Μονακό και έχει ζητήσει μία επιπλέον διορία 15 ημερών.

Την ίδια ώρα οι Γάλλοι από την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη κρούση στη Μονακό για τον Ονιεκούρου. Θυμίζουμε ακόμη ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.