Σε φουλ ρυθμούς το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα θα ξεκινήσει δειλά-δειλά προπονήσεις στον Ρέντη με στόχο να είναι έτοιμος γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League.

Σε φουλ ρυθμούς το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ο Μπα

Δεν έχουν απομείνει πολλές μέρες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Την προσεχή Τετάρτη (16/6) θα συγκεντρωθούν οι Πειραιώτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τις καθιερωμένες εξετάσεις και τα εργομετρικά, σε μία ημέρα μάλιστα που θα μάθουν και τον αντίπαλό τους στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ανάμεσά τους θα είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος εδώ και δύο μήνες βρισκόταν στην Γαλλία ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα μετά την εγχείριση που έκανε στη μέση του.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα ξεκινήσει νωρίτερα προπονήσεις από τους υπόλοιπους, με σκοπό να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο έδαφος και φυσικά να είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να μην τον χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στα φιλικά της Αυστρίας, αν και για αυτό φυσικά θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα έως τις 25 Ιουνίου, ημερομηνία που αναχωρεί η αποστολή για την πόλη Στανς όπου θα δώσει έξι δυνατούς αγώνες.

Για την ώρα λοιπόν, ο Μπα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς σε λιγότερο από ένα μήνα, έτσι ώστε να «γκαζώσει» και να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι ο Αφρικανός στόπερ εξαιτίας της αποβολής του στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου.