Οι εκλογές στην Γαλατασαράι, ο Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλατασαράι, Μπουράκ Ελμάς έχει υποσχεθεί ότι θα ρίξει 100 εκατομμύρια και έχει στη λίστα του τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο Ολυμπιακός είναι εν αναμονή! 

Οι εκλογές στην Γαλατασαράι, ο Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μεταξύ των παικτών που έχει στη λίστα του ο Πέδρο Μαρτίνς (σ.σ. βρίσκεται πιο χαμηλά στις προτιμήσεις του Πορτογάλου από τους Ενκουντού και Νέλσον), αλλά εξελίσσεται σε σίριαλ σε πρώτη φάση το τι θα κάνει η Γαλατασαράι με τον ποδοσφαιριστή.

Την Παρασκευή (11/6) εκπνέει η διορία των Τούρκων για το αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των 4,3 εκ. ευρώ και αν δεν αλλάξει κάτι εντός της ημέρας, δεν υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι της Γαλατά να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό στην Μονακό, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Οι γείτονες που εξακολουθούν (ορθώς) να έχουν τον Ολυμπιακό στο «παιχνίδι», δίχως ωστόσο οι Πειραιώτες να έχουν καταθέσει ακόμη επίσημη προσφορά στους Μονεγάσκους, βάζουν νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Η Γαλατά έχει προεδρικές εκλογές και ο υποψήφιος πρόεδρος Μπουράκ Ελμάς που πιθανότατα θα κερδίσει, υποσχέθηκε ότι θα ρίξει 50 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να κρατήσει τον Ονιεκούρου. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από το κατά πόσο θα συνεχίσει ο Φατίχ Τερίμ ή όχι στον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Η Γαλατά είναι ξεκάθαρο ότι θα κοιτάξει να κερδίσει κι άλλο χρόνο, μήπως καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας ως «σύμμαχο» τον Ονιεκούρου, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη, όπως έχει πει κατ’ επανάληψιν.