Γιώργος Παπαγεωργίου: «Περιμένω την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Απόλλωνα»

Τα τυπικά απομένουν για να τελειώσει η μεταγραφή του Γιώργου Παπαγεωργίου (24 ετών, μέσος) στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη που έπαιζε στον Εθνικό Άχνας

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Περιμένω την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Απόλλωνα»

Ο 24χρονος μέσος, Γιώργος Παπαγεωργίου που έπαιζε στον Εθνικό Άχνας, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Κύπρου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παπαγεωργίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τον Απόλλων Σμύρνης: «Περιμένω την επισημοποίηση της συμφωνίας, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εθνικού που πίστεψαν σε μένα, ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην Super League, πιο ψηλό επίπεδο και ο προπονητής ο κύριος Πετράκης δείχνει να με εμπιστεύεται. Είναι μεγάλη πρόκληση και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω και το νέο μου προπονητή».

Για την σεζόν που μας πέρασε: «Η πανδημία βοήθησε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές γιατί έπρεπε να έχουν οι ομάδες χαμηλό μπάτζετ. Πήραν πολλά παιδιά ευκαιρίες και ξεχώρισαν όπως και ο Λοΐζου και ο Τζιωνής».

Για το Euro: «Η συμπάθεια μου είναι η Γαλλία, είναι έμπειρη με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, η Ιταλία θα έχει καλή πορεία πιστεύω. Η πανδημία ίσως επηρεάσει τις ομάδες εάν έχουν πολλές απουσίες, αλλά χώρες που είναι δυνατές θα βρουν τις λύσεις τους. Ιταλία σίγουρα θα προχωρήσει από τον όμιλο της. Στην Τουρκία υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Στον δεύτερο όμιλο η Ρωσία και το Βέλγιο θα περάσουν ενώ στον τρίτο όμιλο τα Σκόπια είναι οι αδύναμη ομάδα αλλά θεωρώ είναι καλή ομάδα, η Ολλανδία είναι καλή αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει. Η Αγγλία είναι πάντα φαβορί, και Κροατία για την επόμενη φάση. Από τον όμιλο φωτιά θα παιχτούν όλα τα παιχνίδια και θα είναι και η Ουγγαρία ανταγωνιστική».