Βόλος: Συνάντηση Ζαγοράκη – Μπέου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και πρόεδρο της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Βόλος: Συνάντηση Ζαγοράκη – Μπέου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή, είχε στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος και Δήμαρχος του Βόλου συζήτησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Οι δύο άνδρες μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή το απόγευμα στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό, όπου διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τις Άβαντες Χαλκίδας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Αχιλλέα Μπέο είναι και η νομοθετική ρύθμιση που προωθείται από την κυβέρνηση και αφορά τη συμμετοχή μόνο των τεσσάρων Β’ ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση αυτή, διότι όπως τόνισε εξυπηρετούνται μόνο τα συμφέροντα των «μεγάλων».

Μάλιστα η ΠΑΕ Βόλος δεν έμεινε στην ενημέρωση του Αχιλλέα Μπέου στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά έστειλε και σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, η οποία και κοινοποιήθηκε τόσο στον Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και στους Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Λεωνίδα Λεουτσάκο, όπου αναφέρονται κάποια από τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ τον καλεί να παρέμβει.