Αστέρας Τρίπολης: Διπλό «χτύπημα» με Σονί, Μπενίτο

Ο Αστέρας Τρίπολης τα έχει βρει σε όλα με τους Κέβιν Σονί, Ασιέρ Μπενίτο και σύντομα θα ανακοινωθούν.

Αστέρας Τρίπολης: Διπλό «χτύπημα» με Σονί, Μπενίτο

Οι Κέβιν Σονί και Ασιέρ Μπενίτο θα είναι οι δυο επόμενες μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης. Τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα της Τρίπολης και θα ανακοινωθούν. Θυμίζουμε πως ο Αστέρας έχει ανακοινώσει τον Σανταφέ πριν από λίγες ημέρες.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος περιφερειακός επιθετικός Κέβιν Σονί ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπορντό και με τη β’ ομάδα είχε 33 ματς και 5 γκολ. Έπαιξε στην Παού με 15 συμμετοχές και 2 τέρματα και στη συνέχεια υπέγραψε στη Ζιρόνα αλλά τον παραχώρησε δανεικό σε Περαλάδα (46 ματς / 6 γκολ) και στη συνέχεια πήγε σε Εσπανιόλ β’, Βιγιαρεάλ β’ και Θέλτα β’.

Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός Ασιέρ Μπενίτο έπαιζε φέτος στη Νουμάνθια, δανεικός από τη Ζιρόνα, με 22 ματς και 9 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Μπιλμπάο β’, Αλαβές, Έιμπαρ, Πονφεραντίνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνιελ Σανταφέ. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ με την ομάδα να αναζητά σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό.