Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς επιμένει στον Ενκουντού

Ο Ενκουντού είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για τα "φτερά" του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι λόγοι που θεωρεί ότι αξίζει να τον περιμένει.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς επιμένει στον Ενκουντού

Το θέμα του εξτρέμ μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό και στον Ολυμπιακό έχουν πράγματι ρίξει το βάρος τους για να βρουν τον κατάλληλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή την ιστορία έχει ενεργό ρόλο, διότι ο εξτρέμ είναι το βασικό εργαλείο που θέλει να έχει στα χέρια του.

Πράγματι αυτή την περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Φαίνεται άλλωστε από την πορεία των διαπραγματεύσεων και από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει… κολλήσει το θέμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ξεκάθαρος. Θέλει τον Κέβιν Ενκουντού της Μπεσικτας. Αυτός είναι ο παίκτης που έχει ψηλά στη λίστα του, αλλά πρόκειται για μία τρομερά δύσκολη περίπτωση που θέλει αρκετό χρόνο για να γίνει. Ο Μαρτίνς επιμένει και δεν βιάζεται, διότι προφανώς και έχει παίκτες για να παίξει τα προκριματικά και μάλιστα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Το θέμα είναι γιατί επιμένει τόσο πολύ στον Ενκουντού αν και ξέρει ότι χάνει χρόνο; Πρώτα απ' όλα έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ένα ρόστερ που το πιστεύει αρκετά και θεωρεί ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω του.

Όσον αφορά στον Ενκουντού έχει δει ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να προκαλέσει ταραχή στην αντίπαλη άμυνα. Πρώτα απ' όλα έχει ταχύτητα στο παιχνίδι του και είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό που θέλει να βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης είναι παίκτης που στο ένας με έναν μπορεί να εκθέσει τον αντίπαλο του. Ακόμη έχει την ευχέρεια να δημιουργήσει από τα άκρα, αλλά και να πατήσει περιοχή. Σε μικρό χώρο έχει τον τρόπο να βρει τη σωστή επιλογή. Είναι το στυλ του εξτρέμ που θέλει, αλλά ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να περιμένει. Πρόκειται πάντως για πολύ δύσκολη περίπτωση…