Ολυμπιακός: Δεν εγκαταλείπει για Μπρούμα

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Μπρούμα, ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Δεν εγκαταλείπει για Μπρούμα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και στη λίστα του έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, την ίδια ώρα ο ατζέντης του Μπρούμα έβαλε ξανά στο τραπέζι τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό που είχε στο ρόστερ της η ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή τον Κατιό Μπαλντέ ο Ολυμπιακός δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Μπρούμα. Είναι γνωστό ότι οι "ερυθρόλευκοι" για να αποκτήσουν τον παίκτη από την Αϊντχόφεν θα πρέπει να της καταβάλουν ένα 6-7 εκατ. ευρώ.

Ο Μπρούμα έχει συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν έως το καλοκαίρι του 2024 και πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της ολλανδικής ομάδας, αφού είχε κοστίσει 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είχε προθεσμία να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς έως την 1η Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη αυτό έχει αλλάξει και πλέον μπορεί να το κάνει έως τις 30 του μήνα. Ακόμη δηλαδή το θέμα του Μπρούμα δεν έχει "καεί" για τους Πειραιώτες. Πάντως είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να μπει στη διαδικασία να πληρώσει αυτό το ποσό για την απόκτηση του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού. Η Αϊντχόφεν δεν έχει σκοπό να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και θα ψάξει τρόπο για να τον παραχωρήσει.