«Τελεσίγραφο του Ολυμπιακού στον Ονιεκούρου»

Βουίζει η Τουρκία για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου και για τελεσίγραφο των Πειραιωτών στον Νιγηριανό εξτρέμ.

«Τελεσίγραφο  του Ολυμπιακού στον Ονιεκούρου»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το… σαφάρι για τον εξτρέμ με τον Χένρι Ονιεκούρου να είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη μεγάλη λίστα των Πειραιωτών. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός που ανήκει στη Μονακό απασχολεί από το περασμένο καλοκαίρι τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η υπόθεση του Χένρι Ονιεκούρου όπως σας έχει γράψει το "ΦΩΣ" δεν είναι καθόλου εύκολη πολύ περισσότερο λόγω της επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μείνει στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή την ιστορία.

Εδώ και λίγη ώρα η Τουρκία βουίζει ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Μονακό, η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τους Μονεγάσκους προκειμένου να γίνει η μεταγραφή που πάλεψαν από πέρσι.

Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, ακόμα δεν έχει πει το "ναι" στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι εδώ και λίγη ώρα ο παίκτης επιμένει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πόλης. Ακόμα κι αν αυτή δεν είναι η Γαλατασαράι εκείνος θέλει να μείνει εκεί που έχει προσαρμοστεί η οικογένεια του.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δώσει διορία στον ποδοσφαιριστή έως το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Οι πρωταθλητές θέλουν να κλείσει το θέμα είτε αρνητικά, είτε θετικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα.