Ολυμπιακός: Το πρότζεκτ Μάρκοβιτς και η αποθέωση από τον Βούγιατσιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα πάρει την ευκαιρία του από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο Ιγκόρ Βούγιατσιτς αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του.

Ολυμπιακός: Το πρότζεκτ Μάρκοβιτς και η αποθέωση από τον Βούγιατσιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να τον τσεκάρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Σέρβος θα πάρει την ευκαιρία του στην ομάδα του Πειραιά, αφού θεωρείται ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο και οι Πειραιώτες έχουν πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ. Πιστεύουν σε αυτόν και ειδικά αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Η αίσθηση που υπάρχει για τον Μάρκοβιτς είναι ότι θα μείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών την επόμενη σεζόν. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις, έχει ποιότητα και μη ξεχνάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε τι συνέβη με τους στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκοβιτς είναι ένα παιδί που παίζει βασικός στην εθνική Ελπίδων της Σερβίας και μάλιστα δεν έχασε τη θέση του ούτε τη σεζόν που ήταν στους Πειραιώτες και δεν έπαιζε. Αυτό είναι ένα σημαντικό δείγμα του ταλέντου του. Επίσης αυτό που τονίζουν όσοι τον γνωρίζουν είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό παιδί που ασχολείται με τη δουλειά του και με τίποτα άλλο.

Στην Παρτιζάν είναι δεδομένο ότι θα μείνει αξέχαστος ο Μάρκοβιτς και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του συμπαίκτη του, και παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Ιγκόρ Βούγιατσιτς. Ο 26χρονος Μαυροβούνιος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον νεαρό στόπερ και για τη συνεργασία που είχαν στην Παρτιζάν.

«Ήταν ωραίο να παίζεις μαζί του. Θέλω να πετύχει στον Ολυμπιακό και να πάρει φανέλα βασικού γιατί το αξίζει», ανέφερε ο Βούγιατσιτς που έκανε 26 συμμετοχές την περασμένη σεζόν παίζοντας αρκετά ματς στο πλευρό του Μάρκοβιτς.