Άρης: Συνάντηση Μάντζιου-Μήτρογλου

Άκης Μάντζιος και Κώστας Μήτρογλου συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος επιθετικός θα συνεχίσει στον Άρη.

Άρης: Συνάντηση Μάντζιου-Μήτρογλου

Στο φινάλε της σεζόν φαινόταν δεδομένο ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρούσε από τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν ικανοποιημένοι από την προσφορά του ποδοσφαιριστή, ενώ προφανώς στο μυαλό τους είχαν και το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη. Από την άλλη και ο διεθνής επιθετικός θεωρούσε ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε για να προσφέρει στην ομάδα του.

Το σκηνικό, ωστόσο έχει αρχίσει να αλλάζει με τις πιθανότητες παραμονής του Μήτρογλου να έχουν αυξηθεί σημαντικά. Μάλιστα αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο "πιστολέρο" θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε σε τουριστικό θέρετρο τις προηγούμενες ημέρες και ακολούθησε προπονητικό πρόγραμμα. Στο ίδιο μέρος βρέθηκε και ο Άκης Μάντζιος και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και μίλησαν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι δυο τους αναμένεται να τα πουν και τις επόμενες ημέρες και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή του Μήτρογλου στον Άρη.