Επίσημο: Ο Θανάσης Γκαραβέλης στη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη.

Επίσημο: Ο Θανάσης Γκαραβέλης στη Λαμία

Παίκτης της Λαμίας και επίσημα ο Θανάσης Γκαραβέλης. Ο 28χρονος υπέγραψε και ανακοινώθηκε. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Βόλο και πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλούς.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 28χρονο (6/8/1992) τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη.

Ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της ομάδας του Βόλου με την οποία κατέγραψε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Παναιγιάλειο, Πανθρακικό και Κοζάνη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θανάση Γκαραβέλη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, Θανάσης Γκαραβέλης από την πλευρά του, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας για την μετακίνησή του από τον Βόλο στον ΠΑΣ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Λαμίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τον κ. Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νέα ομάδα για μένα και νέοι στόχοι προς την πρόοδο και την επιτυχία».