Ολυμπιακός: Το «καυτό» καλοκαίρι του Σισέ

Ο Παπέ Σισέ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Γαλλία και Ιταλία, ενώ η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να τον κρατήσει γι' ακόμα μία χρονιά.

Ολυμπιακός: Το «καυτό» καλοκαίρι του Σισέ

Ο Παπέ Σισέ είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος σε πρώτη φάση αναμένεται να βρεθεί στον Ρέντη, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει η μοίρα του όσον αφορά στο μέλλον του στον Πειραιά.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και βοήθησε την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για τον Παπέ Σισέ είναι συγκεκριμένα. Ο τεχνικός των "στεφανουά", ο Κλοντ Πιελ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή και τον θέλει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η οψιόν αγοράς που είχε μπει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό ήταν ύψους 13 εκατ. ευρώ. Η Σεντ Ετιέν δεν μπορούσε να δώσει αυτά τα χρήματα για να πάρει τον παίκτη και ψάχνει διάφορους τρόπους για να το κάνει. Για τον Παπέ Σισέ αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντικό, αφού το πρωτάθλημα που έκανε με τη Σεντ Ετιέν ανέβασε τις μετοχές του.

Ήδη υπάρχουν ομάδες από τη Γαλλία που τον έχουν στη λίστα τους, αλλά και σύλλογοι από την Ιταλία που επίσης εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Σισέ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ναι μεν θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη σκοπεύει να το κάνει όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση που θα τον ικανοποιεί.