Γράφουν για Παναθηναϊκό και Εμφουλού!

Ο Ομενούκε Εμφουλού ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Γράφουν για Παναθηναϊκό και Εμφουλού!

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», ο 27χρονος αμυντικός μέσος, Ομενούκε Εμφουλού ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο Αφρικανός μένει ελεύθερος από την Έλτσε και σύμφωνα με το δημοσιεύματα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Με την ισπανική ομάδα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και είχε φέτος 20 εμφανίσεις.

Στο δημοσίευμα, λοιπόν, τονίζεται πως Βαλένθια, Λοριάν, Μπορντό και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Εμφουλού.

«Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από υπέροχες ιστορίες και αυτή Εμφουλού είναι μία από αυτές. Προπονήθηκε στη Λιλ και πέρασε από τη Ρεμ. Και με τις δύο ομάδες γνώρισε την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να πάει σε μία χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα και έτσι πήγε στην Red Star. Μετά από δύο σεζόν εκεί, η τελευταία στη Ligue 2, αποφάσισε να βρει τον εαυτό του στην Έλτσε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Εμφουλού ανακάλυψε τη La Liga, παίζοντας και απέναντι στη Ρεάλ του Μπενζεμά και στην Μπαρτσελόνα του Μέσι και είχε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Το αθλητικό του προφίλ, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, αλλά και οι 20 συμμετοχές του στη La Liga τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός, η Λοριάν και η Μπορντό ενδιαφέρονται πολύ για τον δυναμικό Κονγκολέζο», αναφέρει το δημοσίευμα.