«Ετοιμάζει πρόταση για Μπουανγκά ο Ολυμπιακός»

Οι Γάλλοι θεωρούν ότι είναι πολύ σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντένις Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν.

«Ετοιμάζει πρόταση για Μπουανγκά ο Ολυμπιακός»

Το… σαφάρι για την απόκτηση του εξτρέμ συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας "χτυπούν" προς όλες τις κατευθύνσεις με σκοπό να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τα άκρα τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντένις Μπουανγκά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα των "ερυθρόλευκων". Ο 26χρονος άσος αρέσει στους Πειραιώτες, όμως γνωρίζουν ότι η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη. Πρόκειται για έναν ακριβό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα έχει στόχο να πάει σε ένα καλό πρωτάθλημα.

Στη Γαλλία, ωστόσο σήμερα (6/6) γίνεται χαμός δημοσιευμάτων για τον Ντένις Μπουανγκά. Οι Γάλλοι έχουν βάλει γερά στο κόλπο τον Ολυμπιακό και αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Γκαμπονέζου εξτρέμ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζουν και επίσημη πρόταση στον Ντένις Μπουανγκά.

Πάντως εκτός από τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ενδιαφέρεται και η Λανς. Ο παίκτης, πάντως, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του και δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για την καριέρα του. Είναι ωστόσο από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα το όνομα του είναι σε περίοπτη θέση.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία υπόθεση που απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς, αλλά και αρκετή υπομονή. Στη Γαλλία όλο αυτό το διάστημα έχει αναπτυχθεί και σενάριο περί ανταλλαγής του Μπουανγκά με τον Σισέ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν... τρελαίνεται με τέτοιου είδους συμφωνίες.