Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός

Στο Στανς της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, όπου θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια. Όλο το πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός

Ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια έκλεισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά συμπληρώνει σιγά σιγά το παζλ της προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει στο Στανς της Αυστρίας από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στις 2 Ιουλίου με την Ούφα, η οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη 13η θέση της βαθμολογίας της Ρωσίας.

Στις 3 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Κραϊόβα από τη Ρουμανία που τερμάτισε στην 3η θέση της κατάταξης. Μάλιστα, σε αυτό το φιλικό ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του και έναν παλιό του γνώριμο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη που είναι ο προπονητής της Κραϊόβα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει φιλικό με την αυστριακή Βολσφσμπέργκερ στις 26 Ιουνίου και στις 27 του μήνα θα παίξει κόντρα στην Κράσνονταρ. Επίσης οι Πειραιώτες έχουν κλείσει οριστικά φιλικό και με την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου (18:00 τοπική ώρα).

Απομένει ένα ακόμα φιλικό και σύμφωνα με τους Βούλγαρους αυτό θα είναι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει την ημερομηνία που θα διεξαχθεί αυτό, αλλά η πιθανότερη είναι η 30η Ιουνίου. Έτσι ο Ολυμπιακός από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου που θα μείνει στο Στανς της Αυστρίας θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια σε μία προσπάθεια να μοντάρει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του.