«Μεταγραφικό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη»

Βουίζει η Τουρκία πως στελέχη του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και ο σκοπός του ταξιδιού τους είναι μεταγραφικός.

«Μεταγραφικό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη»

Ο Ολυμπιακός "τρέχει" το θέμα του εξτρέμ και ο στόχος είναι έως τις 16 Ιουνίου να έχει τελειώσει η μεταγραφή βασικού ακραίου του στην επίθεση. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στη λίστα τους και να "χτυπούν" αρκετές περιπτώσεις.

Εδώ και λίγη ώρα, πάντως η Τουρκία βουίζει ότι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και ο σκοπός του ταξιδιού τους είναι καθαρά μεταγραφικός. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ταξιδέψει στην Πόλη προκειμένου να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Φεγκουλί.

Ο Αλγερινός άσος της Γαλατά βρίσκεται στο… στόχαστρο των "ερυθρόλευκων" και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022. Από την Τουρκία ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο τον Φεγκουλί.

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολείται η ομάδα του Πειραιά, όπως για παράδειγμα ο Ενκουντού. Εάν πράγματι ισχύει αυτό που γράφουν οι Τούρκοι εδώ και μερικά λεπτά τότε δεν αποκλείεται αυτό το ταξίδι να έχει γίνει και γι' άλλον ποδοσφαιριστή.

Όπως και να 'χει οι "ερυθρόλευκοι" φουλάρουν και μπαίνουν σε μία πολύ κρίσιμη και σημαντική εβδομάδα για τα μεταγραφικά τους και ειδικά για το θέμα του εξτρέμ που είναι το σημαντικότερο που τους απασχολεί αυτή την περίοδο.