Ολυμπιακός: Το πιθανότερο σενάριο για Πέπε και η πρόθεση του Μαρτίνς

Ο Πέπε Ροντρίγκες επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει μια ευκαιρία στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Όμως άλλο είναι το πιθανότερο σενάριο.

Ολυμπιακός: Το πιθανότερο σενάριο για Πέπε και η πρόθεση του Μαρτίνς

Για τον Πέπε Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 4 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ο Πορτογάλος χαφ κατά την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά δεν μπόρεσε να πείσει και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Έτσι δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο με την οποία κατάφερε να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και να την οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πέπε έχει μιλήσει ήδη με τον Μαρτίνς και έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρίσκεται στον Ρέντη στην πρώτη προπόνηση στις 16 Ιουνίου για να ξεκινήσει προετοιμασία. Ο 50χρονος προπονητής μάλιστα σκοπεύει να του δώσει μία ευκαιρία το καλοκαίρι.

Πάντως, ο Πέπε με τον δανεισμό του στη Φαμαλικάο έφτιαξε το όνομά του, κέρδισε πόντους και υπάρχουν ομάδες από την πατρίδα που ενδιαφέρονται γι' αυτόν. Η τελική απόφαση ανήκει στον Μαρτίνς, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή με την προϋπόθεση πως θα φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας και μία συμφέρουσα πρόταση για τους πρωταθλητές Ελλάδας.