Διακαής πόθος για τον Ολυμπιακό ο Ενκουντού

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να περιμένει όσο πάει τον Κέβιν Ενκουντού, τον οποίο θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του.

Διακαής πόθος για τον Ολυμπιακό ο Ενκουντού

Η μεγάλη μεταγραφική προτεραιότητα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον ακραίο του επιθετικό να τον έχει στην προετοιμασία και συγκεκριμένα στην πρώτη προπόνηση στον Ρέντη. Τόσο σημαντική είναι αυτή τη στιγμή η απόκτηση ενός εξτρέμ.

Τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αρκετά και κάθε μέρα όλο και κάποιο καινούριο θα προστίθεται σε αυτή τη μακριά λίστα που έχει ο Ολυμπιακός με τους εξτρέμ του. Ο μεγάλος του στόχος είναι ο Κέβιν Ενκουντού. Αυτόν θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, αυτόν έχει υποδείξει στη διοίκηση και γίνεται προσπάθεια προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Γάλλος εξτρέμ που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπεσίκτας είναι ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ένας παίκτης που από πέρσι τον είχε στο… στόχαστρο του και δεν είναι υπερβολή πως ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι ότι φέτος τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα γιατί και η Μπεσίκτας δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον Ενκουντού και αν σκοπεύει να τον δώσει. Είναι ένα ζήτημα πολύπλοκο, όμως, στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ποδοσφαιριστή όσο πάει. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας έως το 2023 και ο πρωταθλητής Ελλάδας παρακολουθεί στενά την υπόθεση του περιμένοντας να βγάλει άκρη με τους Τούρκους.