Ο Ερυθρός Αστέρας πρότεινε τον Κανγκά στην ΑΕΚ

Ο Ερυθρός Αστέρας πρότεινε στην ΑΕΚ τον Γκελόρ Κανγκά προκειμένου να πάρει ξανά στο ρόστερ του τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας πρότεινε τον Κανγκά στην ΑΕΚ

Πολύ δύσκολο φαίνεται να συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος μέσος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Σέρβων η ομάδα του Βελιγραδίου έχει προτείνει στους "κιτρινόμαυρους" τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Γκελόρ Κανγκά. Οι Σέρβοι θέλουν να προχωρήσουν σε ανταλλαγή με τον άσο από τη Γκαμπόν προκειμένου να ντύσουν ξανά στα ερυθρόλευκα τον Κρίστιτσιτς.

Τον Γκελόρ Κανγκά έφερε στην Ευρώπη η Ροστόφ, το 2012 και εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα έχει παίξει και στη Σπάρτα Πράγας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκαμπονέζος μέσος έκανε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και πέτυχε 8 γκολ, ενώ είχε και 13 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τα Μέσα μετά την καταγγελία της ομοσπονδίας του Κονγκό ότι έχει πλαστογραφήσει τα στοιχεία του. Ο Κανγκά είχε δηλώσει πως γεννήθηκε το 1990, ενώ η μητέρα του όπως αποδεικνύεται από έγγραφα φέρεται να έχει πεθάνει το 1986.