ΠΑΣ Γιάννινα: Έφυγε από τον Λεβαδειακό και πλησιάζει ο Καραχάλιος

Ο Ζήσης Καραχάλιος αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να ενταχθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έφυγε από τον Λεβαδειακό και πλησιάζει ο Καραχάλιος

Την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ο Ζήσης Καραχάλιος και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να τον αποκτήσει.

Ο 25χρονος αμυντικός, μετά από 5 χρόνια στην ομάδα της Βοιωτίας, ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ήπειρο. Την φετινή χρονιά στην Super League 2 ο αρχηγός του Λεβαδειακού σημείωσε 24 συμμετοχές.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ήρθε η στιγμή μετά από 5 χρόνια να αποχωρήσω από την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας που είχα ως όνειρο από μικρό παιδί!!! Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος του Λεβαδειακού και τιμή μου ως αρχηγός… Η μόνη πικρία και στεναχώρια που μένει όλα αυτά τα χρόνια είναι που η ομάδα δεν κατάφερε να γυρίσει εκεί που την βρήκα στην Super League. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσει άμεσα εκεί που της αξίζει!

Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη θα μείνει ανεξίτηλη! Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, συμπαίκτες για την συνεργασία που είχαμε.. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φροντιστές που μου παρείχαν τα πάντα! (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και προσωπικά στον κύριο Κομπότη που ήταν σε όλα δίπλα μου και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα! Εις το επανιδείν!»