Ο Δέλλας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο του Παναιτωλικού!

Ο Τραϊανός Δέλλας γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι οι δρόμοι του με τον Παναιτωλικό χωρίζουν παρότι ο στόχος της παραμονής επετεύχθη προ ημερών  

Ο Δέλλας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο του Παναιτωλικού!

Αν και ο στόχος της παραμονής στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου επετεύχθη (έστω και μέσω των μπαράζ, κόντρα στην Ξάνθη, της 2ης κατηγορίας...) την περασμένη Κυριακή δεν ήταν ικανή συνθήκη να διατηρήσει τον Τραϊανό Δέλλα στην άκρη του πάγκο του Παναιτωλικού.

Ο 45χρονος τεχνικός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρίνιους (για 2η φορά), ευχαριστώντας, παράλληλα, όσους βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο στόχος της διατήρησης στην Super League.

Συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο οι νίκες σε ψηλώνουν οι ήττες σε προσγειώνουν ,οι δυσκολίες σε μεγαλώνουν και οι εμπειρίες σε ωριμάζουν".

Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Καλή συνέχεια!».

Αυτή εξέλιξη μάλλον δεν είναι άσχετη με τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας όπου είχε αφήσει ανοικτό το θέμα του προπονητή, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι αναζητεί αντικαταστάτη του «Τράι»...