Παναθηναϊκός: «Ψάχνεται» για επιθετικό ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να βρει τον επιθετικό που ταιριάζει στο σύστημα του και στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: «Ψάχνεται» για επιθετικό ο Γιοβάνοβιτς

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν έχει σταματήσει να έχει συνεχείς συσκέψεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος προπονητής "τρέχει" για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού των "πράσινων" και στόχος του είναι την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές.

Ο Γιοβάνοβιτς αυτή την περίοδο έχει ρίξει όλο του το βάρος προκειμένου να βρει έναν επιθετικό που θα ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό. Θέλει έναν παίκτη που να τον χρησιμοποιεί στο 4-2-3-1 και να έχει την ικανότητα να παίξει και με την πλάτη στο τέρμα.

Ο Σέρβος κόουτς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως, θέλει να έχει στη διάθεση του και έναν παίκτη που θα του κάνει τη διαφορά. Μάλιστα έτσι όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα Καρλίτος και Μακέντα δεν αποκλείεται να βρεθούν και εκτός ομάδας.

Για τον Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς έχει πολύ καλή άποψη. Πιστεύει ότι είναι ένα παιδί που έχει προοπτική και στο μυαλό του τον έχει για δεύτερο επιθετικό αυτή τη στιγμή. Θέλει να δουλέψει μαζί του και να του δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.