Ο Βαλβέρδε με νέο λουκ θυμήθηκε τι έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το 6-0 επί της ΑΕΚ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με νέο λουκ (με μούσι), μιλώντας για την Ελληνική του εμπειρία αναφέρθηκε στους οπαδούς που είναι «καταπληκτικοί όταν νικά, αλλά αν χάσεις τα πράγματα περιπλέκονται» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά την 6αρα στην ΑΕΚ δεν άφηναν τους παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητα τους από το πάρκινγκ στου Ρέντη

Ο Βαλβέρδε με νέο λουκ  θυμήθηκε τι έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το 6-0 επί της ΑΕΚ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στα προπονητικά... πιτς μετά τον Γενάρη του 2020 και την απόλυση του από την Μπαρτσελόνα δίχως ν' απασχολεί, συχνά, τα ΜΜΕ.

Όμως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε γκαλερί του Σαν Σεμπαστιάν όπου εξέθεσε φωτογραφίες του, με φιλάθλους από τα μέρη που προπόνησες θυμήθηκε την εν Ελλάδι εμπειρία του κάνοντας ειδική αναφορά στην στάση του ποδοσφαιρικού κοινού στα μέρη μας και πως αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο:

«Κατάλαβα γρήγορα πως ήταν βολικό να νικάς γιατί στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί όταν νικάς. Αν δεν το κάνεις τα πράγματα περιπλέκονται. Σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό νικήσαμε την ΑΕΚ 6-0 και οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητά τους για μία εβδομάδα!» σχολίασε συγκεκριμένα.

«Με Μέσι και Νέιμαρ νιώθαμε σαν τους... Μπιτλς στην Μπαρτσελόνα!»

Επιπλέον, ο Βαλβέρδε που αποκάλυψε ότι ήθελε ν' ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που είχε η Μπαρτσελόνα επί των ημερών του, όταν είχε στις τάξεις της τους Μέσι και Νεϊμάρ.

«Όταν ταξιδεύαμε με τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ μοιάζαμε με τους... Μπιτλς!» ανέφερε, γλαφυρά, ο προπονητής από την Εξτρεμαδούρα.