Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο Μπουανγκά και οι εκκαθαρίσεις της Σεντ Ετιέν

Και αυτό το καλοκαίρι η Σεντ Ετιέν θα επιχειρήσει να βγάλει από πάνω της τα μεγάλα συμβόλαια. Τι γίνεται με τον Σισέ και τον Μπουανγκά.

Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο Μπουανγκά και οι εκκαθαρίσεις της Σεντ Ετιέν

Η πανδημία προκάλεσε οικονομική κρίση που δεν άφησε ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της μείωσης χορηγιών και των κλειστών γηπέδων. Η Σεντ Ετιέν είναι ένα κλαμπ που έχει σοβαρά θέματα εξαιτίας της νέας κατάστασης που επέβαλλε σε όλο τον κόσμο η πανδημία.

Και αυτό το καλοκαίρι οι "στεφανουά" θα προχωρήσουν σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε διαδικασία πώληση και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση αξιόπιστου επενδυτή. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι Γάλλοι θα επιχειρήσουν να βγάλουν από πάνω τους κάποια βαριά συμβόλαια προκειμένου να μειώσουν το μπάτζετ και να αντέξουν στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Κάπως έτσι μπλέκονται και δύο ποδοσφαιριστές που αφορούν τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Κλοντ Πιελ θέλει τον Παπέ Σισέ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του. Φυσικά με τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στο σύλλογο δεν μπορεί να τον πάρει. Η Σεντ Ετιέν δεν μπορεί να πληρώσει τα 13 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλά όπως γράφουν οι Γάλλοι υπάρχει το σενάριο να μείνει στο "Ζοφρουά Γκισάρ" με τη μορφή του δανεισμού γι' ακόμα ένα χρόνο.

Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές είναι και ο Ντένις Μπουανγκά, ο οποίος είναι ένα από τα μεγάλα συμβόλαια της Σεντ Ετιέν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 26χρονο εξτρέμ των "στεφανουά" που δεν έχουν πρόβλημα να τον δώσουν προκειμένου να μειώσουν κι άλλο το μπάτζετ τους. Εκτός από τους Πειραιώτες για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Λανς, όμως, το σίγουρο είναι ότι οι Γάλλοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.