Την (μεταγραφική) τιμητική του θα έχει το καλοκαίρι ο Μπουχαλάκης

Έντονη φημολογία ότι θα φτάσουν προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη από το εξωτερικό, αλλά οι Πειραιώτες δεν θα είναι καθόλου εύκολοι διαπραγματευτές και ό,τι συμβεί, θα συμβεί με τη σύμφωνη γνώμη των δύο πλευρών. 

Την (μεταγραφική) τιμητική του θα έχει το καλοκαίρι ο Μπουχαλάκης

Ολοένα και περισσότερο ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι θα «σκάσει» πρόταση για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε πότε θα συμβεί αυτό, αλλά σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι ο Κρητικός χαφ θα έχει την... τιμητική του. Δεν θα φιγουράρουν στα ρεπορτάζ μόνο οι Σεμέδο, Σα και Καμαρά.

Και ο Μπουχαλάκης έχει τους θαυμαστές του στο εξωτερικό. Φυσικά, δεν λέμε ότι θα συμφωνήσουν οι Πειραιώτες με την πώλησή του, γιατί έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν είναι καθόλου εύκολοι διαπραγματευτές. Από την άλλη δεν θα σταθούν και εμπόδιο εφόσον θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει τα πάντα στον Ολυμπιακό, είναι ένας παίκτης - στρατιώτης, ένας ποδοσφαιριστής που με τη δουλειά του και την εικόνα του στο χορτάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων και δεν έπεσε ποτέ ψυχολογικά στα πικρόχολα και ορισμένες φορές κακόβουλα σχόλια σε κάποιες άσχημες βραδιές του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν από την πλευρά του αν έρθει μία καλή προσφορά και ο Μπουχαλάκης επιθυμεί να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Όπως και να ‘χει, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο και εφόσον ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο Μπουχαλάκης υπολογίζεται κανονικότατα από τον Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν. Κι αυτό, γιατί δεν έχει φτάσει τίποτα στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για τον Κρητικό χαφ. Ακούγεται όμως έντονα ότι θα έρθει σύντομα μία προσφορά που θα σηκώσει συζήτηση.

Έχει φτιάξει για τα καλά το όνομά του στο εξωτερικό ο «Μπούχα» και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν ομάδες που ήδη ρωτούν αριστερά - δεξιά για το «στάτους» της περίπτωσής του.