Δημοσίευμα για ΑΕΚ, Εντσάμ και Μπάρκα!

Στο εξωτερικό γράφουν ξανά για την ΑΕΚ και τον Ολιβιέ Εντσάμ. Μάλιστα...μπλέκουν και τον Βασίλη Μπάρκα που παίζει στη Σέλτικ.

 Δημοσίευμα για ΑΕΚ, Εντσάμ και Μπάρκα!

Η ΑΕΚ εξετάζει τον 25χρονο μέσο Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Σέλτικ. Δημοσίευμά της «Sun» αποκαλύπτει, πως

Η Σέλτικ δεν έχει εξοφλήσει ακόμα όλα τα χρήματα από την μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα, κι αυτό διότι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έλεγε πως τα χρήματα θα καταβληθούν ως το 2022.

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ΑΕΚ θα μπορούσε να χαρίσει κάποια χρήματα που απομένουν από τη μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, προκειμένου να αποκτήσει τον Εντσάμ.

«Η Σέλτικ αγόρασε με 5 εκατομμύρια ευρώ τον Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ, όμως τα χρήματα δεν έχουν δοθεί ακόμα όλα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να μειώσει το τελικό ποσό της και πιθανώς να δώσει ένα χρηματικό ποσό για να πάρει άμεσα τον Ολιβιέ Εντσάμ.

Η Σέλτικ μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο, όμως δεν φαντάζει πιθανό. Παρά το κακό πέρασμα από τη Μαρσέιγ, ο Γάλλος έχει θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη.

Η ΑΕΚ όμως βρίσκεται πρώτη στην… ουρά και ελπίζει σε μια γρήγορη απάντηση από τον Εντσάμ. Είναι πρόθυμοι να του δώσουν μέχρι και 20.000 λίρες την εβδομάδα για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ πιέζει πολύ για τον παίκτη και μπορεί να κάνει μια πολύ καλή προσφορά στην Σέλτικ ώστε να τελειώσει άμεσα η συμφωνία.

Η ειρωνεία είναι πως η ΑΕΚ διατηρεί επαφές με την Σέλτικ και σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον δώσουν κάπου δανεικό», αναφέρει το δημοσίευμα.