Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό, Τζένοα και Μπενάτια

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Μεχντί Μπενάτια που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουαϊλ απασχολεί τον Ολυμπιακό και την Τζένοα. Για την ώρα δεν ψάχνει στόπερ ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό, Τζένοα και Μπενάτια

Ως όνομα ασυζητητί είναι αρκετά «βαρύ». Με προϋπηρεσία σε Ρόμα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, το όνομα του Μεχντί Μπενάτια ιντιγκάρει τον κόσμο και για αυτό το λόγο προκάλεσε «θόρυβο» το άκουσμα της είδησης εξ Ιταλίας ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό (μαζί με την Τζένοα).

Ο 34χρονος Μαροκινός στόπερ κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αλ Ντουαϊλ του Κατάρ.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι έχει προταθεί κιόλας στους Πειραιώτες, ωστόσο, οι Ιταλοί το προχώρησαν περισσότερο, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός τον έχει στο στόχαστρό του.

Προς το παρόν οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ψάχνουν για στόπερ. Προτεραιότητά τους είναι ο εξτρέμ και θέλουν να τον έχουν στον Ρέντη έως τις 16 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο δε Μπενάτια από την πλευρά του είπε ότι «έχω ακόμα τόση φιλοδοξία και πάθος, γι’ αυτό θα αφιερώσω χρόνο για να μελετήσω τις προτάσεις που έχω, έτσι ώστε να δω το καλύτερο για το μέλλον μου».

Προς το παρόν λοιπόν δεν προκύπτει από κάπου ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Μπενάτια, ο οποίος είχε φέτος 22 παρουσίες με τη φανέλα της Αλ Ντουαϊλ.

Αν προκύψει θέμα πώλησης του Σεμέδο ή του Μπα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.