Η Μπεσίκτας, ο Φορτούνης, ο Ενκουντού και τα νέα ρεπορτάζ δίχως (προς το παρόν) βάση

Οι Τούρκοι βάζουν στο κόλπο τον Ενκουντού για να... δελεάσουν τον Ολυμπιακό με σκοπό να αποκτήσουν τον Φορτούνη. Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα.

Η Μπεσίκτας, ο Φορτούνης, ο Ενκουντού και τα νέα ρεπορτάζ δίχως (προς το παρόν) βάση

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» εξακολουθεί να βάζει δυνατά στο παιχνίδι την Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη. Σχεδόν σε καθημερινή βάση παρουσιάζει και όλο μία νέα πληροφορία/παράμετρο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΠΑΕ εσχάτως είχε διαψεύσει κατηγορηματικά διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Μπεσίκτας με καθεστώς «τράμπας». Να δώσει δηλαδή έναν παίκτη η τουρκική ομάδα και να πάρει δίχως αντίτιμο τον Φορτούνη.

Ο Φορτούνης είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για τους Πειραιώτες και είναι ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του.

Την Πέμπτη (3/6) οι Τούρκοι έδωσαν μία άλλη διάσταση. Γνωρίζοντας την «κάψα» του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ενκουντού της Μπεσίκτας, έσπευσαν να βάλουν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στο τραπέζι ως... τράμπα με τον Φορτούνη! Απλώς πρόσθεσαν και 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για όλα όσα γράφουν οι γείτονες. Σίγουρα ως σενάριο είναι πολύ πιο δελεαστικό από το σενάριο που ήθελε την Μπεσίκτας να προσφέρει τον Λάριν για να πάρει τον Θεσσαλό μεσοεπιθετικό.

Όμως δεν παύει να είναι ένα δημοσιογραφικό σενάριο που ακόμα και να πάρει «σάρκα και οστά», δύσκολα θα αποδεχτεί ο Ολυμπιακός.

Ναι μεν ο Ενκουντού είναι διακαής πόθος των Πειραιωτών για την ενίσχυση στα «φτερά», αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Φορτούνη.

Αν φύγει ο Φορτούνης, θα φύγει με ένα πολύ υψηλό αντίτιμο και όχι με «τράμπα». Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην παρούσα φάση...