Ψάχνονται για την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

Το κέρδος ενός προκριματικού γύρου στο Conference League έχει «αναστατώσει» το αρχικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία.

Ψάχνονται για την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

Στον... αέρα είναι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το κέρδος ενός προκριματικού γύρου στο Conference League και η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου έχει φέρει τα «πάνω-κάτω» στον αρχικό προγραμματισμό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε ότι η πρώτη προπόνηση θα μεταφερθεί για τις 29 Ιουνίου και πλέον αυτό που απομένει να κλειδώσει από πλευράς ΠΑΟΚ, είναι το προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα φιλικά.

Το αρχικό πλάνο ήταν να πάει στην περιφέρεια του Τιρόλ της Αυστρίας, ωστόσο, από τη στιγμή που μεταφέρεται σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα η προετοιμασία, τότε τα δεδομένα αλλάζουν ως προς τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και των εγκαταστάσεων.

Το επόμενο τριήμερο - τετραήμερο αναμένεται να οριστικοποιηθεί το μέρος όπου θα μεταβεί ο ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.