Ολυμπιακός: Ο Χασάν και ο αναμενόμενος μεταγραφικός «καπνός» από το εξωτερικό

Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με τον Αχμέντ Χασάν, την Μπεσίκτας και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Χασάν και ο αναμενόμενος μεταγραφικός «καπνός» από το εξωτερικό

Τίποτα δεν είναι τυχαίο αναφορικά με τον Αχμέντ Χασάν. Και είναι απολύτως λογικό ότι από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός έκλεινε τον Τικίνιο, να δημιουργηθούν και διάφοροι συνειρμοί.

Ναι μεν υπάρχει μεσούσης της σεζόν το Κόπα Άφρικα, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι Ελ Αραμπί και Χασάν, όμως, δεν είναι πλέον μυστικό στα μανατζερικά στέκια το γεγονός ότι αν έρθει μία καλή προσφορά για τον Αιγύπτιο, ο Ολυμπιακός δεν θα του κόψει τον δρόμο.

Ο ίδιος μάλιστα ο Χασάν μίλησε για ακόμη μία φορά σε ΜΜΕ της πατρίδας του σχετικά με το όνειρό του να παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διήμερο λοιπόν η Μπεσίκτας φέρεται να ασχολείται σοβαρά. Μπορεί οι Τούρκοι στην υπερβολή τους να λένε διάφορα για «τράμπες» και ανταλλαγές παικτών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και «μαυραετούς», όμως, η ουσία είναι η εξής: Μπορεί τα σενάρια για «τράμπες» να μην έχουν βάση, αλλά έχει βάση το γεγονός ότι ο «καπνός» που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον «Φαραώ» των Πειραιωτών είναι κάτι που αναμενόταν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει βγει στην αγορά να πει ότι είναι προς πώληση ο Χασάν. Ούτε και ο Μαρτίνς έχει πει ότι δεν θέλει τον Αφρικανό. Ίσα-ίσα που τόσο ο σύλλογος, όσο και ο προπονητής ποντάρουν στον παίκτη και τη νέα σεζόν.

Οι ενδιαφερόμενοι, ωστόσο, ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Αιγύπτιος πέφτει τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών μετά την απόκτηση του Τικίνιο και την παρουσία του Ελ Αραμπί. Τι σημαίνει αυτό; Πιθανολογούν οι διάφοροι «μνηστήρες» ότι είναι μία εξέλιξη που ίσως επιδιώξει στο τέλος και ο ίδιος ο Χασάν να κοιτάξει την προοπτική ενός καλύτερου πρωταθλήματος. Να κάνει πράξη δηλαδή την ατάκα του ότι «επικεντρώνομαι στη δουλειά μου για να πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ».

Δεν ξέρουμε αν θα είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι στο τέλος θα κάνουν επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό (σ.σ. προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Χασάν). Ο Αιγύπτιος μέσω της παρουσίας του στο λιμάνι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το αν θα καταφέρει να εξαργυρώσει τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις του με μία καλή μεταγραφή στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε έως τις 31 Αυγούστου.