«Προς Ελλάδα ο Λίνκολν»

Ολυμπιακός και ΑΕΚ φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Λίνκολν της Σάντα Κλάρα και εκείνος επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.  

«Προς Ελλάδα ο Λίνκολν»

Όσο προχωράει η μεταγραφική περίοδος τόσο θα προκύπτουν νέα ονόματα και θα αναπτύσσονται νέα σενάρια. Έτσι το όνομα του Λίνκολν της Σάντα Κλάρα ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει προτάσεις από την Πορτογαλία και την Τουρκία, αλλά οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι θα επιλέξει τη χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός είναι μία ελληνική ομάδα που φέρεται να ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή της Σάντα Κλάρα, αλλά δεν είναι και η μοναδική. Εκτός από τους Πειραιώτες και η ΑΕΚ φέρεται να έχει στο… στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες για τον 22χρονο άσο φέρεται να έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον τόσο η Πόρτο όσο και η Γαλατασαράι. Αμφότερες λέγεται ότι έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τη Σάντα Κλάρα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ η περίπτωση του δεν φαίνεται να είναι καθόλου εύκολη. Συγκεκριμένα το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στη Γκρέμιο κάτι που σημαίνει ότι το πορτογαλικό κλαμπ θα επιχειρήσει να κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο για να εισπράξει και περισσότερα.

Τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό εκτιμούν ότι ο Λίνκολν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ φέρονται να έχουν ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή και οι προτάσεις τους να είναι πολύ καλύτερες από τις άλλες που έχει ο παίκτης.