Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον εξτρέμ και το «θέλω» του Μαρτίνς

Στη μεταγραφή του εξτρέμ έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει τον παίκτη στον Ρέντη έως τις 16 Ιουνίου.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον εξτρέμ και το «θέλω» του Μαρτίνς

Με την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά τις μεταγραφές του το φετινό καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες, ωστόσο έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο μέχρι να δώσουν την τελική μορφή στο ρόστερ τους. Αυτή τη στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο θέμα του εξτρέμ.

Εκεί είναι όλο το… ζουμί για την ομάδα του Πειραιά με τον Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του να είναι ξεκάθαρος για το τι θέλει. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κλείσει το κεφάλαιο του εξτρέμ έως τις 16 Ιουνίου. Στην πρώτη προπόνηση στον Ρέντη θέλει να έχει τον βασικό του ακραίο επιθετικό.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό και εκεί έχει επικεντρωθεί όλος μεταγραφικός μηχανισμός των πρωταθλητών. Η λίστα που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ μεγάλη και σε αυτήν υπάρχουν αρκετά ονόματα τα οποία εξετάζονται και γίνονται επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ενκουντού της Μπεσίκτας βρίσκεται σε περίοπτη θέση με την τουρκική ομάδα να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς θέλει να κάνει με τον παίκτη. Ο Ρις Νέλσον είναι επίσης μία πολύ καλή περίπτωση που αποδεδειγμένα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Αρτέτα τον δίνει δανεικό, αλλά είναι μία υπόθεση που θέλει λεπτούς χειρισμούς.

Ο Ντενίς Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν επίσης βρίσκεται σε περίοπτη θέση της λίστας, αλλά εδώ το εμπόδιο είναι ο ίδιος ο παίκτης που προτιμάει να παίξει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη ο Χένρι Ονιεκούρου που από πέρσι βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.