Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Χασάν

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας μετά την απώλεια του Τικίνιο ασχολείται σοβαρά με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Χασάν

Η Μπεσίκτας είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν στη λίστα των πρωταθλητών Τουρκίας και μάλιστα του είχε γίνει μία πολύ καλή πρόταση. Εκείνος προτίμησε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αυτομάτως οι Πειραιώτες δημιουργούν μία εντυπωσιακή τριπλέτα στην επίθεση με δεδομένο ότι υπάρχουν ήδη οι Ελ Αραμπί, Χασάν. Η Μπεσίκτας, ωστόσο συνεχίζει να αναζητά επιθετικό και από την Τουρκία προέκυψε ένα νέο σενάριο. Συγκεκριμένα η τουρκική «Aspor» φιλοξενεί ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Αχμέντ Χασάν προτάθηκε στη Μπεσίκτας.

Είναι λογικό ο χρόνος του Αιγύπτιου φορ να μειωθεί αρκετά μετά την άφιξη του Τικίνιο στο μεγάλο λιμάνι και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι ο Σεργκέν Γιαλτσίν αναζητεί ένα παίκτη σαν τον Χασάν για το ρόστερ του. Πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Χασάν έναντι 2.000.000 € και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 15 γκολ έχοντας και 6 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η χρηματιστηριακή του αξία μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει ανέβει και πλέον ο παίκτης κοστολογείται 4.000.000 €. Εάν πράγματι φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας μία συμφέρουσα πρόταση για τον Χασάν οι Πειραιώτες θα τη συζητήσουν.