ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης θέλουν τον Νάτσο Μαρτίνες, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Στην Ισπανία γράφουν πως ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρονται για τον Νάτσο Μαρτίνες, τον αριστεροπόδαρο ακραίο μπακ της Βαγιαδολίδ.

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης θέλουν τον Νάτσο Μαρτίνες, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Νάτσο Μαρτίνες είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης! Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, οι δυο ελληνικές ομάδες εξετάζουν τον αριστερό μπακ της Βαγιαδολίδ.

Νέο μεταγραφικό σενάριο στο προσκήνιο για την ομάδα της ΑΕΚ, που εμπλέκει όπως κι άλλη ομάδα από τη χώρα μας. Τον Αστέρα Τρίπολης που πάντα κοιτάζει την Ισπανική αγορά.

Η ισπανική ιστοσελίδα «pucelafichajes.com» αναφέρει πως και οι δυο ομάδες κοιτάνε τον 32χρονο αριστερό μπακ Νάτσο Μαρτίνες, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ μετά τον υποβιβασμό της στη Segunda Division. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές (1 ασίστ) στην Primera.

«Η ισπανική ομάδα θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της μετά τον υποβιβασμό της από την La Liga με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων και ο Νάτσο Μαρτίνες και όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν.

Ο Νάτσο Μαρτίνες έχει αρκετούς να ενδιαφέρονται για εκείνον, όπως οι δυο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ Αθηνών και ο Αστέρας Τρίπολης. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, οπότε η επιθυμία του να αποχωρήσει θα διευκόλυνε την μεταγραφή του», αναφέρει το δημοσίευμα.