Υποψήφιος για τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.

Υποψήφιος για τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Παντελίδης

Πολύ δύσκολη ήταν η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Παναιτωλικό, που κατάφερε να μείνει στη Super League 1 μετά τα μπαράζ με τη Ξάνθη. Η ομάδα του Αγρινίου σχεδιάζει ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο να μην μπλέξει ξανά σε περιπέτειες.

Ο Νίκος Βέργος με το πέναλτι που πέτυχε στο δεύτερο ματς και με το γκολ στο πρώτο παιχνίδι κράτησε τον Παναιτωλικό στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά το σημαντικό για τους Αγρινιώτες είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο τα πράγματα να εξελιχθούν πολύ καλύτερα.

Ήδη ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας είναι αυτό του προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας κατάφερε να κρατήσει τον Παναιτωλικό στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει σίγουρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς έχει πιθανότητες να μείνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του. Το όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της διοίκησης είναι αυτό του Σάββα Παντελίδη. Ο 56χρονος κόουτς είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του και στον Παναιτωλικό εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του, αφού πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο προπονητή.