Ολυμπιακός: Η στιγμή που δάκρυσε ο Μαρτίνς (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς «λύγισε» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη Nova και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αντίκρισε σε βίντεο την οικογένεια του.

Ολυμπιακός: Η στιγμή που δάκρυσε ο Μαρτίνς (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Nova και μίλησε για τα πάντα. Ήταν μία συνέντευξη διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την πρώτη του χρονιά στον Πειραιά και για τη σχέση του με τον ισχυρό άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένας... άλλος Μαρτίνς μίλησε για Ολυμπιακό και όχι μόνο

Υπήρξαν και ξεχωριστές στιγμές για τον 50χρονο κόουτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Μία από αυτές ήταν όταν είδε σε βίντεο τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά τη σύζυγο του. Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" δάκρυσε όταν είδε σε βίντεο τα μέλη της οικογένειας του.

Παραδέχτηκε ότι δεν προλαβαίνει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια του, ενώ επισήμανε πως είναι δύσκολο να ζει μακριά από τα συγγενικά του πρόσωπα. Ήταν μία ξεχωριστή συνέντευξη με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει ένα άλλο πρόσωπο. Ακόμη ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον Πορτογάλο κόουτς και έπλεξε το εγκώμιο του.

Δείτε και τα σχετικά βίντεο…