ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον γκολκίπερ Στάνκοβιτς!

Η ΑΕΚ, αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, δημοσιοποίησε την απόκτηση, από την Red Bull Σάλτσμπουργκ, του, 28χρονου, Αυστριακού, διεθνούς, τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε ως το 2025

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον γκολκίπερ Στάνκοβιτς!

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τσίτσαν Στάνκοβιτς από την αυστριακή Red Bull Σάλτσμπουργκ προχώρησε κι επίσημα, όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ.

O 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», έως το καλοκαίρι του 2025, στα γραφεία τους, στο Μαρούσι, αφού ολοκλήρωσε την Τρίτη (01/06) τις ιατρικές του εξετάσεις, που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη μέρα.

Η πρώην ομάδα του καρπώθηκε 1 εκ. ευρώ για την μεταγραφή του κι ο ίδιος θα βάλει στους λογαριασμούς του 2,5 εκατ. ευρώ σε βάθος τετραετίας.

Συνολικά με τη φανέλα της Red Bull Σάλτσμπουργκ πραγματοποίησε 152 συμμετοχές (45 πέρσι...) σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 100 στο πρωτάθλημα, 19 στο Champions League (προκριματικά και φάση ομίλων) και 7 στο Europa League.

Όλα αυτά από το 2015, που εντάχθηκε στις τάξεις της.

Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με την Εθνική U21 της Αυστρίας και στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές.


* Στα αξιοσημείωτα ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ακόμη και μέσω των μεταγραφών της!

Με αφορμή την ανακοίνωση καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.