Πέλλιος: «Ο Λουτσέσκου έφυγε για τα λεφτά, δεν θα τον έφερνα πίσω αλλά έχει καλό... μπαμπά»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος μίλησε για την επιστροφή του Λουτσέσκου στον πάγκο, τον Σκαρτάδο και τον Γκαρσία.

Πέλλιος: «Ο Λουτσέσκου έφυγε για τα λεφτά, δεν θα τον έφερνα πίσω αλλά έχει καλό... μπαμπά»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Φιλώτας Πέλλιος.

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ μίλησε για την επιστροφή του Λουτσέσκου, τη φυγή του Γκαρσία, αλλά και το θέμα Σκαρτάδου.

Για τον Σκαρτάδο ανέφερε: «Έχουμε να μιλήσουμε καιρό με τον κ. Σκαρτάδο, αλλά αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο γιος του, δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον αναφέρεται. Εγώ ποτέ δεν ρώτησα για δουλειά, αλλά και αυτοί που δουλεύουν στην ΠΑΕ δεν σημαίνει ότι είναι γλείφτες. Εμείς προσπαθήσαμε δύο με τρεις φορές να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ, αλλά με δική του ευθύνη δεν τον δέχθηκαν στην ομάδα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες περαιτέρω. Εμείς οι βετεράνοι κάναμε τις προσπάθειες μας, αλλά είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη κατά το παρελθόν. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας αλλά πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την φυγή του Πάμπλο Γκαρσία: «Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό με τον Πάμπλο Γκαρσία, από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει την εμπειρία και το τιμ του Ραζβάν. Η επιτυχία του Πάμπλο είναι η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου, από την ημέρα που τα είπε όλα αυτά όμως και πήγαινε στη μάχη με τον Ολυμπιακό, δεν λέγονται γιατί είσαι πολύ νέος προπονητής και δεν έχεις ούτε το απαραίτητο δίπλωμα, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα».

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είχε φύγει πριν 2 χρόνια για τα χρήματα. Τι ήταν καλύτερη ομάδα; Έπαιζαν καλύτερο ποδόσφαιρο; Ο ίδιος ζητούσε περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ και τα βρήκε εκεί. Αν ζητήσει ότι θέλει τον Α΄παίκτη και του φέρουν τον Β΄, τι θα κάνει; Εγώ δεν θα τον έφερνα αλλά έχει καλό... μπαμπά».