Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Τικίνιο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Πήρε γεύση από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Τικίνιο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Τικίνιο Σοάρες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό μέρος της υπόθεσης.

Το πρωί της Δευτέρας (31/5) ο 30χρονος επιθετικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όλα πήγαν καλά και στη συνέχεια πήρε μία πρώτη γεύση από το νέο του ποδοσφαιρικό "σπίτι" το "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Τικίνιο πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και εκεί έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 30χρονος "μπομπέρ" θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού τελικά τα βρήκε για κλειστό συμβόλαιο και όχι για 2+1 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έχει ενθουσιαστεί με όλα όσα έχει αντικρίσει σε αυτές τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα.

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό από εδώ και στο εξής ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, διότι το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι το έπαιξε το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Ο Τικίνιο θα ξεκινήσει προετοιμασία νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς ανάλογα με τις μετρήσεις του.